Om

 

Kyolic Aged Garlic Extract (AGE) dyrkes under strenge regler for økologiske dyrkning i California, USA, fritt for kjemikalier, skadelig gjødsel og sprøytemidler. Naturlig dyrket hvitløk med organisk gjødsel gir deg et næringsrikt og trygt produkt, helt fri for uønskede sprøytemidler. Den økologiske rå hvitløken skrelles og skives før den bløtlegges i en etanolblanding for deretter å kaldlagres under kontrollerte forhold i opptil 20 mndr. Denne patenterte lagringsprosessen gjøres i kald væske for å unngå at verdifulle antioksidanter forsvinner.

 

Unik og patentert lagringsmetode

Japanske forskere har utviklet en teknikk der den økologiske hvitløken kaldlagres på lufttette ståltanker opptil 20 mndr. Under prosessen forvandles hvitløken. Svovelstoffene som kan være årsak til dårlig lukt og irritasjon på slimhinnene i magen omdannes, samtidig som hvitløkens aktive emner konsentreres og blir lettopptakelige.

Sammenlignet med fersk hvitløk inneholder lagret hvitløksekstrakt kun små menger allicin og alliin. Det man derimot finner større og stabile menger av, er den vannløselige svovelforbindelsen S- allyl cystein (SAC). Resultatet av denne patenterte fremstillingsmetoden er en tablett som blir 20 ganger mer konsentrert enn fersk hvitløk på ønskede emner som for eksempel SAC.

De gode, stabile vannløselige svovelforbindelsene er derimot av svært viktig. Produksjonsprosessen er den eneste i sitt slag, og tar sikte på å øke mengden av disse forbindelsene.

Stabiliteten i disse virkestoffene gjør at man kan måle antioksidantnivået i blodbane etter inntak av Kyolic AGE. Vi kan derfor garantere samme mengde innhold i hver tablett/kapsel.

Ny forskning viser at kompleksiteten og synergien med de andre vannløselige gode svovelforbindelsene kan være avgjørende for de resultatene man finner i ulike studier. Disse er utført ved høyt renommerte klinikker og universiteter, flere steder i verden. De fleste gjennomførte studier gjøres på S-allyl cystein (SAC), da den er stabil og målbar i blodbanen.

 

 

LUKTFRI

Svovelstoffene som er årsaken til dårlig kroppslukt og ånde er borte.

 

SKÅNSOM FOR MAGEN

Svovelstoffene som irriterer magen blir borte i lagringsprosessen.

 

EFFEKTIV

Hvitløkens aktive virkestoffer konsentreres og gir en tablett som er 20 ganger sterkere enn fersk hvitløk.

 

BIOTILGJENGELIG

Hvitløkens aktive virkestoffer blir mer lettopptagelige.

 

DOKUMENTERT

Dokumentert gjennom 860 vitenskaplige artikler og publiserte studier.

Samfunnsengasjert produsent

Historien om Wakunaga startet allerede i 1954, i en tid der Japan var hardt rammet etter andre verdenskrig. Hverdagen var tøff og mange hadde en altfor tidlig død. Et nystartet legemiddelfirma, Wakunaga, så behovet for naturlige produkter som kunne hjelpe til å bygge opp folkehelsen og bidra til en sunn og frisk alderdom.

 

Dr Eugene Schnell, tidligere professor og forsker ved Berlin Universitet, emigrerte til Japan i 1930-årene. Han var da invitert av et ledende japansk kjemiselskap til å hjelpe til å bygge deres tekniske fundament. Mens han var her oppdaget han at det Japanske folket trengte å få tilbake energien og forbedre næringsinntaket. Han eksperimenterte med populære japanske produksjonsmetoder med lagring og gjæring av hvitløk, og fant flere potensielle bruksområder enn de tradisjonelle.

Dr. Eugene Schnell

 

I 1954 møtte Dr. Schnell bankmannen Mr. Manji Wakunaga, som så viktigheten av at farmasøytiske selskap konsentrerte seg om forskning og utvikling i stedet for misvisende annonsering. Da de begge delte samme filosofi, gikk de sammen om å utvikle naturlige og effektive produkter, og konsentrerte seg om å markedsføre disse sannferdig. Året etter etablerte Mr. Manji Wakunaga Pharmaecutical Company i Osaka, Japan.

 

Mr. Manji Wakunaga

 

Kort tid etterpå utviklet Dr. Schnell en unik lagringsprosess av hvitløk, som resulterte i det vi i dag kjenner som Aged Garlic Extract™. Etter å ha utviklet grunnlaget for markedet i Japan, rettet Mr. Wakunaga blikket utenlands. I 1972 etablerte han, sammen med sin sønn Gisuke Wakunaga, Wakunaga of America med hovedkvarter i Honolulu, Hawaii. De var nå i stand til å utvide distribusjonen av Aged Garlic Extract™ under varemerket Kyolic® til amerikanere og andre helsebevisste mennesker rundt om i verden.

 

I dag

 

Kyolic selges i dag i nærmere 50 land rundt om i hele verden, og årsakene til det er forskning og kvalitet. Det finnes i dag i overkant av 860 vitenskapelige publikasjoner og publiserte studier – antallet er stadig økende.

Kyolic AGE kvalitetssikres fra jord til butikkhylle med over 250 strenge sjekkpunkter. Her følges internasjonal GMP (Good Manufacturing Practice) standard. I tillegg har Wakunaga ISO 9001:2008 sertifisering, som er i samsvar med internasjonal kvalitetsstandard.

 

I Norge selges Kyolic AGE som et kosttilskudd for hjerte- og karhelse og et normalt immunsystem.