FAQ

Hvor mye Kyolic tilsvarer et fedd rå hvitløk?

 Uansett hvordan du bruker hvitløk, enten den er knust, kokt, presset, syltet eller modnet (som Kyolic), så vil dens kjemi endre seg. 1 gr fersk hvitløk inneholder for eksempel bare 50 mcg med SAC (S-Allyl cysteine), mens 1 gr Kyolic Age inneholder 1 000 mcg SAC. Det innebærer at du kun behøver å spise 1 g Kyolic AGE for å få i deg samme mengde SAC som i 20 g fersk hvitløk. 600 mg Kyolic AGE (en dagsdose) tilsvarer derfor 12 g fersk hvitløk (ca 3 hvitløksfedd).

 

Hva er sac (s-allyl-cysteine)?

SAC er en vannløselig svovelforbindelse som Kyolic er standardisert på.

Ved kaldlagring i 20 mndr sikrer man at alliin-innholdet omdannes til svovelforbindelser, da blant annet SAC (S-Allyl-Cystein). Det betyr at SAC er målbart i blodet etter inntak, og gjør at vi kan garantere forbruker samme mengde virkestoff ved hver batch. SAC er spesielt biotilgjengelig for oss, som betyr at kroppen tar det lett opp.

Hvordan kan Kyolic være luktfri?

Kyolic kaldlagres i 20 mndr, og underveis skjer det kjemiske forandringer i hvitløken. Årsaken til at fersk hvitløk gir lukt er en rekke flyktige og ustabile oljeoppløselige svovelforbindelser. Disse brytes ned ved kaldlagring, og vi sitter igjen med en rekke vannløselige svovelforbindelser som er luktfrie. Siden Kyolic faktisk er laget av hvitløk, vil du kjenne en svak hvitløkslukt fra både tabletter og kapsler, men det vil ikke lukte hvitløk fra hverken ånden eller huden din.

Hvordan brukes økologisk hvitløk i Kyolic?

Naturlig dyrket hvitløk, hvor det brukes organisk gjødsel, gir en ideell andel av essensielle næringsstoffer. Naturlig dyrket hvitløk sikrer at du som forbruker får et produkt som er fritt for giftstoffer samtidig som det er stabilt, trygt og næringsrikt.

Hvitløken som brukes i Kyolic er økologisk dyrket i henhold til staten Californias lovverk. Det betyr at de ikke bruker kunstgjødsel eller kjemiske plantemidler.

Hvorfor har så mange forskere valgt å gjøre studier på Kyolic?

At et produkt er standardisert er viktig ved vitenskapelig forskning på et produkt. Den kontrollerte og sertifiserte kaldlagringsprosessen på Kyolic gir en mengde effektive og virksomme forbindelser. Flere tørkede hvitløksprodukter har en svært varierende kvalitet og et innhold av ikke-aktive forbindelser som gjør de mindre attraktive for forskning og terapeutiske formål.

Er Kyolic AGE vitenskapelig dokumentert?

Det finnes i overkant av 860 vitenskapelige publiserte studier og publikasjoner, og antallet er stadig økende

Hva slags forskning gjøres for tiden på Kyolic AGE?

Lagret hvitløksekstrakt (AGE) brukes hvert år i flere forskningsprosjekter på ulike universiteter. Disse studiene har fokusert på områder som kolesterol, høyt blodtrykk, homocystein verdier, immunsupport, kognitive effekter og leverfunksjon.

Resultatene er publisert i vitenskapelige publikasjoner. Noen av de involverte universitetene er; Loma Linda University, Brown University, Penn State University, Rutgers University, Cornell, the National, Cancer Institute og The National Institute of Health.

Kan alle bruke Kyolic?

Kyolic anses som trygt å bruke. Studier viser positiv effekt på blant annet hjerte/kar, som blodtrykk, blodsirkulasjon, kolesterol og immunsystemet. Som med alle andre kosttilskudd skal det kombineres med en sunn livsstil, og den skal heller ikke erstatte en variert kost. Les alltid informasjon om dosering og bruk på pakning eller pakningsvedlegg nøye. Rådfør deg med din fastlege eller terapeut om du er i tvil ang bruk sammen med medisiner, og/eller dosering.

Hvor mye Kyolic trenger jeg å ta?

Det er veldig individuelt. Studier viser at 600 mg AGE (1 tablett) holder for å vedlikeholde god hjertehelse. Trenger du hjelp til å oppnå god hjertehelse, så anbefaler vi, som studier viser, at du tar 1200 mg til 2400 mg AGE (2-4 tabletter).

Det samme gjelder for å bevare et godt immunforsvar (1 tablett), eller for å styrke immunforsvaret (2-4 tabletter). Vi anbefaler at Kyolic tas sammen med mat.

Får jeg i meg samme mengde age ekstrakt i de ulike Kyolic-produktene?

Ja, det gjør du. Både den originale, som er gul, og den blå som er tilsatt 100 mg Q10, inneholder 600 mg AGE (lagret hvitløk) pr tablett/kapsel.

Er Kyolic one a day og Kyolic extract det samme?

Ja, det er samme råvare. Kyolic one a day er frysetørket Kyolic Age Extract. Alle Kyolic produktene inneholder 600 mg AGE (lagret hvitløk) pr tablett/ kapsel.

Hvor dyrkes hvitløksplantene som brukes i Kyolic?

I California, USA. 

Informasjon om allergener

Kyolic Age er gluten- og laktosefri og kan brukes av vegetarianere, veganere og diabetikere. Kyolic inneholder hverken gluten, hvete, hvetestivelse, soya, egg, melk eller melkeprotein. Den er heller ikke i nærheten av noen allergener under produksjon. Maltodextrinet har sitt opphav i mais. Den inneholder heller ingen fargestoffer, smaksforsterkere eller konserveringsmidler.