Historien om Kyolic

Historien om Wakunaga startet allerede i 1954, i en tid der Japan var hardt rammet etter andre verdenskrig. Hverdagen var tøff og mange hadde en altfor tidlig død. Et nystartet legemiddelfirma, Wakunaga, så behovet for naturlige produkter som kunne hjelpe til å bygge opp folkehelsen og bidra til en sunn og frisk alderdom. Dr Eugene Schnell, tidligere professor og forsker ved Berlin Universitet, emigrerte til Japan i 1930-årene. Han var da invitert av et ledende japansk kjemiselskap til å hjelpe til å bygge deres tekniske fundament. Mens han var her oppdaget han at det Japanske folket trengte å få tilbake energien og forbedre næringsinntaket. Han eksperimenterte med populære japanske produksjonsmetoder med lagring og gjæring av hvitløk, og fant flere potensielle bruksområder enn de tradisjonelle. I 1954 møtte Dr. Schnell bankmannen Mr. Manji Wakunaga, som så viktigheten av at farmasøytiske selskap konsentrerte seg om forskning og utvikling i stedet for misvisende annonsering. Da de begge delte samme filosofi, gikk de sammen om å utvikle naturlige og effektive produkter, og konsentrerte seg om å markedsføre disse sannferdig. Året etter etablerte Mr. Manji Wakunaga Pharmaecutical Company i Osaka, Japan. Kort tid etterpå utviklet Dr. Schnell en unik lagringsprosess av hvitløk, som resulterte i det vi i dag kjenner som Aged Garlic Extract™. Etter å ha utviklet grunnlaget for markedet i Japan, rettet Mr. Wakunaga blikket utenlands. I 1972 etablerte han, sammen med sin sønn Gisuke Wakunaga, Wakunaga of America med hovedkvarter i Honolulu, Hawaii. De var nå i stand til å utvide distribusjonen av Aged Garlic Extract™ under varemerket Kyolic® til amerikanere og andre helsebevisste mennesker rundt om i verden.

I DAG

Kyolic selges i dag i nærmere 50 land rundt om i hele verden, og årsakene til det er forskning og kvalitet. Det finnes i dag i overkant av 860 vitenskapelige publikasjoner og publiserte studier – antallet er stadig økende.

Kyolic AGE kvalitetssikres fra jord til butikkhylle med over 250 strenge sjekkpunkter. Her følges internasjonal GMP (Good Manufacturing Practice) standard. I tillegg har Wakunaga ISO 9001:2008 sertifisering, som er i samsvar med internasjonal kvalitetsstandard.

I Norge selges Kyolic AGE som et kosttilskudd for hjerte- og karhelse og et normalt immunsystem.