Kyolic AGE + Immunsupport

bidrar til et normalt fungerende immunsystem.

Kyolic AGE Immunsupport er et moderne kombinasjonstilskudd som inneholder hvitløksekstraktet AGE™, C-vitamin, olivenblad– og oregano ekstrakt og medisinske sopper; Shiitake, Maitake, Reishi og Chaga. Lagret hvitløk bidrar til å opprettholde hjertehelsen, og C-vitamin bidrar til et normalt fungerende immunsystem.  Kyolic AGE™ er dokumentert i mer enn 860 vitenskapelige publikasjoner og studier.

For å møte dagens utfordringer, ser vi at det mer enn noensinne er viktig med et vel fungerende immunsystem. Vi omgir oss med ytre påvirkninger som både kan svekke og angripe kroppens forsvar.  Urteekstraktene fra oregano og olivenblad har kjente beskyttende egenskaper, og er også tradisjonelt brukt for å balansere immunsystemet. De medisinske soppene er adaptogene. Dette betyr at de øker kroppens motstand mot stress, og balanserer ulike systemer i kroppen, blant annet immunsystemet. Polysakkaridene i sopp har også en positiv virkning på immunsystemet. Dette gjelder spesielt betaglukanene, men også alfaglukanene og andre stoffer. Betaglukanene i dette tilfellet er en del av soppens naturlige innhold.

Tilleggsinformasjon

Ingredienser

Kaldlagret økologisk* hvitløksekstrakt (Allium sativum), vitamin C (L-kalsium askorbat), oreganoekstrakt (Organum vulgare), shiitakeekstrakt (Lentinula edodes), olivenbladekstrakt (Olea europaea), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), maitakeekstrakt (Grifola frondosa), reishiekstrakt (Ganoderma lucidium), chagaekstrakt (Inonotus obliquus), antiklumpemiddel (magnesiumsalt av vegetabilske fettsyrer, kiseldioksid). Vegetabilsk kapsel: hydroxypropylmetylcellulose.

*I henhold til staten Californias (USA) lovverk om økologisk dyrkning

Ernæringstabellen

Innhold per døgndose 2 kapsler 4 kapsler % av referanseverdi
Hvitløksekstrakt (AGE) 220 mg 440 mg ikke fastsatt
C-vitamin 100 mg 200 mg 125 / 250%
Oreganoekstrakt 100 mg 200 mg ikke fastsatt
Olivenbladekstrakt 80 mg 160 mg ikke fastsatt
Shiitake 100 mg 200 mg ikke fastsatt
Maitake 50 mg 100 mg ikke fastsatt
Reishi 50 mg 100 mg ikke fastsatt
Chaga 50 mg 100 mg ikke fastsatt

Dosering

2 kapsler daglig, 4 ved behov i utsatte perioder.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Det er viktig med allsidig kost og sunn livsstil. Kosttilskudd skal ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold.