Kyolic AGE + Q10

Bidrar til en god hjertehelse og normale kolesterolverdier.

Bidrar til en god hjertehelse og normale kolesterolverdier.

Kyolic AGE + Q10 er et moderne kosttilskudd som inneholder 600 mg hvitløksekstrakt AGE™ og 100 mg coenzym Q10 (ubiqinon). Lagret hvitløk bidrar til å opprettholde hjertehelsen, og Q10 er viktig for energi til hjertemuskelaturen.   Kyolic AGE™ er dokumentert i mer enn 860 vitenskapelige publikasjoner og studier.

Q10 er et fettløselig coenzym som er viktig for å gi energi til kroppens celler. Når en celle trenger energi omdanner den fett, karbohydrater og alkohol til ATP (et proteinrikt molekyl). ATP lagrer energi i sin kjemiske form for deretter å frigi energien i mitokondiene (cellenes energiverk). Alle mitokondier inneholder Q10, spesielt muskelcellene. Hjertemuskelen har flere mitokondrier enn andre celletyper pga dens store energibehov. Q10 er derfor viktig for et sterkt hjerte.

Når vi blir eldre minsker vår egen produksjon av Q10. Sykdom og medisinbruk kan også påvirke kroppens egen produksjon. Det er derfor viktig å få tilført Q10, spesielt for cellene i hjertemuskelen og energinivået.

Tilleggsinformasjon

Ingredienser

Kaldlagret Økologisk* hvitløksekstrakt – Aged Garlic Extract (AGE), gelatin**, ubiqinon*** (coenzym Q10), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), emulgeringsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer).

*I henhold til staten Californias (USA) lovverk om økologisk dyrkning

**gelatin fra storfe.
***utvunnet fra fermentert gjær, isolert og renset slik at det ikke lenger inneholder gjær.

Ernæringstabellen

Innhold per døgndose 1 kapsel
Hvitløksekstrakt (AGE) 600 mg
Coenzym Q10 (ubiqinon) 100 mg

Dosering

1 tablett daglig sammen med mat.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Det er viktig med allsidig kost og sunn livsstil. Kosttilskudd skal ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold.