Kyolic Age Original

Oppretthold god hjertehelse og et normalt immunsystem

Kyolic® Aged Garlic Extract™(AGE™) Original er et moderne kosttilskudd som inneholder 600 mg lagret hvitløksekstrakt som bidrar til å bevare god hjertehelse, normale kolesterolverdier og immunforsvarets normale funksjon. Kyolic AGE™ er dokumentert i mer enn 860 vitenskapelige publikasjoner og studier.

Lagret hvitløk bidrar til:
• immunsystemets normale funksjoner
• å opprettholde hjertefunksjonen
• normale kolesterolverdier

Kyolic inneholder et kaldlagret hvitløksekstrakt fra California, som lagres i 18-20 måneder på stålfat. Den spesielle fremstillingsmetoden eliminerer illeluktende og fettløselige svovelforbindelser. Dette resulterer i et luktfritt ekstrakt som kan inntas uten at det lukter hvitløk av kroppen din. Fremstillingsmetoden gjør også at Kyolic er skånsom for magen. Kyolic standardiseres på SAC (S-Allyl-Cystein), en vannløselig og luktfri svovelforbindelse som er karakteristisk for Kyolic.

Tilleggsinformasjon

Ingredienser

Kaldlagret økologisk* hvitløksekstrakt (Allium sativum), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, maltodextrin, MCT-fett), emulgeringsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer)

*I henhold til staten Californias (USA) lovverk om økologisk dyrkning

Ernæringstabellen

Innhold per døgndose 1 kapsel
Hvitløksekstrakt (AGE) 600 mg

Innhold per døgndose 1 kapsel
Hvitløksekstrakt (AGE) 600 mg

 

Innhold per døgndose 1 kapsel
Hvitløksekstrakt (AGE) 600 mg

Dosering

1 tablett daglig sammen med mat. 2-4 tabletter ved behov.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Det er viktig med allsidig kost og sunn livsstil. Kosttilskudd skal ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold.