Hvordan gir hvitløk deg god helse?

Hvitløk har mange og godt dokumenterte effekter, blant annet på immunforsvar og god hjertehelse, og har vært brukt innen helse i tusenvis av år. Hvitløk er sunt, effektivt og enkelt, det har vi studier som viser.

Nesten en tredel av Norges befolkning har forhøyet blodtrykk. Det betyr at trykket i blodårene er høyere enn det som anses som normalt. Denne risikofaktoren øker faren for hjerneslag og hjerteinfarkt. Dersom du går med høyt blodtrykk over flere år, kan det føre til overbelastet hjerte og dermed fare for hjerte-kar-sykdommer.

Stress, overvekt, inaktivitet og mye salt, sammen med et generelt dårlig kosthold, kan bidra til at blodtrykket stiger. Ved et lett forhøyet blodtrykk er det livsstilsendring som er anbefalt. Om man blir diagnostisert hos legen med høyt blodtrykk blir tilstanden behandlet med medikamenter, samtidig som at livsstilen må endres.

Hva du kan gjøre selv for å senke blodtrykket?

Helsedirektoratet anbefaler at du:

  • Ta ansvar for egen helse
  • Beveger deg i hverdagen
  • Har et sunt kosthold

Kyolic Age – hvitløkstabletter er en meget effektiv og sunn måte å selv hjelpe kroppen til et mer normalt blodtrykk. I tillegg vil andre livsstilsendringer gi god effekt, slik at medisinering kan unngås.

Studier viser at hvitløk er sunt

En stor analyse, publisert i Journal of Clinical Hypertension, viser til at hvitløk reduserer både overtrykk og undertrykk, med utpregede resultater hos dem med høyt blodtrykk.

De 17 studiene som inngikk i meta-analysen var alle såkalte RCT-studier. Dette er såkalte randomiserte, kontrollerte studier, og kort og enkelt sagt gullstandarden for vitenskapelige studier og analyser. Dosene av lagret hvitløk var fra 300 til 900 milligram per dag.

Det er fortsatt usikkert hva som gjør at tilskudd av hvitløk reduserer blodtrykket, men forskerne peker på at hvitløk også kan fungere som et antioksidant og dermed være med på å beskytte cellelagene på innsiden av blodkar og lymfekar mot skader fra det som kalles oksidativt stress.  De peker også på at det kan være stoffer i hvitløk som kan ha en mild ACE-hemmende effekt, tilsvarende den du finner i ordinære blodtrykkssenkende medisiner.

Kyolic Age kvalitetssikres fra jord til butikkhylle med over 250 strenge sjekkpunkter. Her følges internasjonal GMP (Good Manufacturing Practice) standard. I tillegg har produsenten Wakunaga ISO 9001:2008 sertifisering, som er i samsvar med internasjonal legemiddelstandard, når gjelder produksjon.

Dette gjør Kyolic Age unikt

Kyolic Age produseres og lagres slik at den sjenerende lukten fra hvitløken blir borte.

Dette gjøres på store ståltanker, hvor det aktive stoffet S-Allyl cystein (SAC) blir frigjort. Fettløselige svovelforbindelser blir omgjort til vannløselige, og det som gir dårlig lukt og irritert mage forsvinner, samtidig som hvitløkens aktive stoffer blir mer konsentrerte.

Produktet er i tablettform, og gir altså hverken dårlig lukt eller irritert mage.

Kyolic er ikke bare sunt, men også mer effektivt enn vanlig hvitløk

Med denne lagringsmetoden får vi en mer konsentrert hvitløk, og en tablett Kyolic Age inneholder samme mengde SAC som 20 hvitløksfedd.

I Norge selges Kyolic Age som kosttilskudd med EU-godkjente helsepåstander på hjertets- og immunforsvarets normale funksjoner.

Kyolic selges i dag i nærmere 50 land over hele verden. Årsaken til suksessen er klar – solid belegg i forskningen og høy kvalitet. Kyolic Age finner støtte i over 860 vitenskapelige publikasjoner og studier.

Du kan derfor være trygg på at Kyolic Age er et godt og effektivt kosttilskudd i hverdagen.