“Kyolic AGE tør jeg rett og slett ikke å slutte med.”

Kari-Anne Kristiansen (49) har jobbet i helsekostbransjen i over 10 år, hun har både eid og drevet flere butikker. «Jeg er generelt mindre syk nå enn før.»

– Ved å drive i denne bransjen over så mange år, blir du introdusert for utrolig mange forskjellige produkter, og det er ikke alltid like lett å få oversikt. Jeg har kuttet ut mange av kosttilskuddene siden jeg solgte bedriften min for 3 år siden, men Kyolic Age tør jeg rett og slett ikke å slutte med. Kyolic Age virker positivt på så mye og er veldig viktig for meg. Jeg tar det for immunforsvaret mitt, mot flåttbitt og for et forhøyet kolesterol. Det er så mye bra i den tabletten. I tillegg liker jeg å forebygge, da spesielt med tanke på hjerte og kar, hvor Kyolic Age er med på å redusere og forebygge.

Redusert kolesterol

– Det aller viktigste for meg med Kyolic Age er kolesterolet mitt, selv om dette produktet har flere viktige egenskaper. Jeg har i lengre perioder ligget i grenseland når det kommer til forhøyet Kolesterol, og legen min har ønsket at jeg skulle begynne på satiner, noe jeg ikke vil. Kyolic Age har hjulpet meg til å få kolesterolet ned på et akseptabelt nivå og også hjulpet meg med å holde det stabilt over tid. Det samme gjelder for min mor.
Forhøyet kolesterol er arvelig, og de har begge slitt med dette i store deler av deres voksne liv. Kari-Anne og moren sine kolesterolverdier er i dag innenfor referanserammene. Kyolic Age oppleves også som forebyggende på blodårer, plakk og andre tilstander rundt hjerte og kar.
– Jeg tar det også for å forebygge plager senere i livet,
sier Kari-Anne.

Flere generasjoner

I familien til Kari-Anne bruker nesten alle Kyolic Age. Kari-Anne og moren har begge slitt med forhøyet kolesterol, mens resten av familien bruker Kyolic Age for generell forebygging, for immunforsvaret og mot flåttbitt.
– Vi bor et sted hvor det er mye flått, og vi har ikke vært plaget med det etter at vi begynte med Kyolic Age. Jeg har gjennom årene fått mange skremmende flått-historier over disken i butikk, så det vil jeg helst unngå. Vi bruker det også for å styrke immunforsvaret, og har opplevd at vi alle er mindre syke nå enn før. Jeg hadde i tillegg en periode i livet hvor jeg var alvorlig syk, og brukte da Kyolic Age aktivt for å bygge meg opp igjen, med gode resultater.


Kyolic Age er det mest veldokumenterte hvitløksproduktet på markedet og har over 860 publikasjoner og studier i ryggen. Kyolic Age er lagret på en måte som gjør at sjenerende lukt og andre avgasser blir borte. De irriterende og illeluktende svovelforbindelsene blir gjort om til vannløselige forbindelser. Dette gjør at du ikke vil føle ubehag i mage-tarm, eller kjenne på sjenerende lukt. Kyolic Age er bygget på vitenskap og samarbeider med flere store universitetssykehus.

Les mer om Kyolic Age HER