“Med denne oppskriften holder jeg meg frisk – hele året gjennom.”

Thomas Fløyås (45) er en aktiv mann som er mye ute i vær og vind. Han er byggmester i eget selskap, aktiv pappa og mosjonist. Han jobber ute på byggeplassen, hele dagen, hele året. For å forhindre forkjølelser og andre virusinfeksjoner har han funnet sin oppskrift, og den har han holdt ved i over 10 år. Nemlig kosttilskuddet Kyolic.

Thomas er en engasjert mann med mange jern i ilden. Han jobber mye, trener mye og er en aktiv pappa for to sønner.

– Det hender at jeg må sette meg på kontoret når resten av familien legger seg, og jeg jobber da ut i de små nattetimer. Det krever en god del overskudd. Jeg jobber fulle dager med gutta ute på byggeplassene og jeg trenger derfor mye energi. Det får jeg fra trening, kosttilskudd, og det faktum at jeg nesten aldri er syk. Jeg kan ikke huske sist jeg var forkjølet.

– Det er viktig for meg å føle meg bra, kjenne at kroppen fungerer. Det får jeg ved å trene og ved å ta kosttilskuddet Kyolic. Jeg føler at dette har gitt meg mer energi. Jeg har jo alltid overskudd.

Thomas er en aktiv mosjonist som både løper og sykler flere dager i uka.
– Treningen er med på å gi meg energi, og den må jeg ha til alle oppgavene som må gjøres.

I tillegg er han en dedikert pappa, og er med de to sønnene sine på fotballtrening og andre fritidsaktiviteter.

– Jeg har rett og slett ikke tid til å være syk. Til det har jeg for mye å gjøre og for mange ansvar å dekke.

Thomas har brukt Kyolic i over 10 år og merker en stor forskjell fra før og etter.

– Jeg er nesten ikke forkjølet lenger, noe jeg ofte kunne være tidligere. Når jeg jobber såpass mye ute, blir Kyolic som en ekstra forsikring mot det. Jeg kjenner en merkbar forskjell på sykdom generelt. Jeg slipper å «hangle» meg gjennom høsten og vinteren.

Thomas er ikke typen som er hjemme selv om han er forkjølet, men han mener det er mye bedre å være hundre prosent frisk.

– Det er lite som er mer tappende på energien enn å ikke være helt på topp på jobb. Det igjen setter en stopper for treningen. Så da blir det en ond sirkel til slutt.

Det har vært noen korte perioder hvor Thomas ikke har tatt Kyolic, rett og slett fordi han har gått tom. Ved flere av disse tilfellene har han blitt forkjølet og han tror ikke det er en tilfeldighet.

– Det har vært noen få anledninger, hvor jeg ikke har fått fylt opp lageret i løpet av disse 10-12 årene, og da har jeg flere ganger blitt syk. Jeg bruker derfor dette aktivt og har blitt litt avhengig av å holde meg frisk.

Thomas tar også Kyolic for de forebyggende faktorene rundt hjerte og karsykdommer, og vet at dette kan være forebyggende på hjertefunksjonen hans.

– Jeg kommer nok til å ta det resten av livet. Vi har ingen historikk på hjerteproblemer i familien min, men jeg ønsker å holde meg sunn og frisk så lenge jeg kan, holde ting ved like.


kyolic lagret hvitløk

*Lagret hvitløk (AGE) er i flere vitenskapelige studier vist effektivt for normale kolesterolverdier og en god hjertehelse. 50 års forskning og 860 kliniske publikasjoner og studier viser at Kyolic Age fungerer. Det lagrede hvitløksekstraktet AGE produseres i California av økologisk hvitløk. Hvitløken kaldlagres i 18-20 måneder, noe som gjør ekstraktet luktfritt og mild mot magen. Kyolic produseres av det Japanske legemiddelfirmaet Wakunaga.