Høyt kolesterol – hvordan senke kolesterolet

Altfor mange nordmenn sliter med høyt kolesterol og har da en risiko for å utvikle hjerte-kar sykdommer. Noen har fått dette gjennom gener, men i de aller fleste tilfeller kan livsstilen forbedres til å gi lavere nivåer. Enkle grep rundt kosthold og benytte seg av Kyolics Age sine unike egenskaper, kan mange slippe å bruke kolesterolsenkende medisiner.

Livsstil er ofte nøkkelen når man får høye verdier på kolesterol. Å redusere smør og fett fra kjøtt, samtidig som du øker mengden fysisk aktivitet er den enkleste løsningen. I tillegg kan du få ekstra drahjelp gjennom kosttilskuddet Kyolic Age, som har unike egenskaper innen hjertehelse og kolesterol. Moderne medisinsk vitenskap antyder at hvitløk kan ha denne effekten fordi hvitløk er en sterk antioksidant. Derfor kan hvitløk bidra til at det farlige kolesterolet ikke oksideres i blodårene og skaper sykdom. Kyolic Age har en positiv effekt på god hjertehelse og bidrar til en normal funksjon av hjerte og årer.

Hvordan senke kolesterolet

For å senke høyt kolesterol er det også mye du kan gjøre selv, via kostholdet ditt. Maten du bør kutte ut er smør og kjøtt med høyt fettinnhold, typisk farseprodukter, som kjøttdeig, pølser og salami. “Unngå kjøtt med synlig hvite områder” er en god huskeregel for å identifisere disse. Mattyper du bør spise mer av er plantebaserte oljer, frukt, grønnsaker og belgfrukter, som bønner og linser. I tillegg anbefales det å øke inntaket av fisk og grove kornprodukter. Alt i alt er oppskriften den samme som et i variert og sunt kosthold som myndighetene anbefaler. Reglene er enkle, men ikke alltid så lette å holde, dag inn og dag ut. Derfor kan et kosttilskudd være fint å ta i tillegg, for å forsikre at du får den drahjelpen du trenger.

Kyolic AGE – reduserer høyt kolesterol

Kyolic age er et ledende kosttilskudd for å redusere forhøyet kolesterol. Det er fremstilt av lagret hvitløk som dyrkes under strenge regler for økologiske dyrkning i California, USA. Hvitløken er fri for kjemikalier, skadelig gjødsel og sprøytemidler. Gjennom en naturlig aldringsprosess omdannes svovelforbindelsene som naturlig finnes i fersk hvitløk, til milde og effektive forbindelser. Omdannelsen eliminerer lukten, og vi står igjen med et luktfritt ekstrakt som er 20 ganger mer konsentrert enn fersk hvitløk. I tillegg er den skånsom for magen.

Kyolic selges i dag i nærmere 50 land over hele verden. Årsaken til suksessen er klar – solid belegg i forskningen og høy kvalitet. Kyolic Age finner støtte i over 860 vitenskapelige publikasjoner og studier. Derfor kan du være trygg på at Kyolic Age er et godt og effektivt kosttilskudd i hverdagen.