”Kyolic gir meg kontroll på kolesterolet”

 ”Jeg er et godt bevis på at Kyolic AGE (lagret hvitløksekstrakt) har en god virkning på kolesterolet”, sier Gerd Kopperstad, 62 år fra Nerlandsøy. For noen år siden fikk hun problem med gallestein, som igjen førte til forhøyet kolesterol og blodtrykk. ”Det er fantastisk når hvitløk og tradisjonelle medisiner viser samme positive endringer i blodprøvene”.


Gerd var godt i gang med medisinsk behandling da hun kom over en artikkel om Kyolic AGE. I artikkelen snakket de om Kyolics positive egenskaper på både hjertehelsen og immunforsvaret. Artikkelen viste også til ulike vitenskapelige studier med fokus på hvordan Kyolic kan være et naturlig alternativ mot utfordringer med kolesterol og blodtrykk.

– Jeg opplevde at jeg fikk ubehagelige bivirk­ninger, dessuten kjente og visste jeg at medisinene ikke var godt for kroppen min. Dette gjorde at jeg konstant var på jakt etter noe naturlig som kunne ha en god innvirkning på kolesterolet.

OK for legen

For to år siden begynte hun og bruke Kyolic, og legen hennes syns det var en god ide, men hun måtte love å følge godt med på blodprøvene.

– Det tok et par måneder før verdiene var gode og stabile, sier Gerd entusiastisk og fortsetter:

– Når jeg var ”stabilisert” fikk også min samboer påvist høye verdier. Jeg syns at han først og fremst burde forsøke Kyolic, og etter tre måneder var også hans verdier normale.

– Nå er det min sønns tur. Han har også samme forhøyede ver­dier, men er innstilt på å teste ut Kyolic, sier Gerd fornøyd.

Ofte flere løsninger

– Jeg forstår at vi må ha medi­siner, og er sjeleglad for at de finnes, men for min egen del, vil jeg helst finne naturlige løsninger når problemene oppstår. Når du kjenner at du blir syk av medisi­ner som skal gjøre deg frisk, blir det helt feil for meg. Min løsning ble Kyolic AGE. og det gir meg god effekt uten bivirkninger. Bonusen er at jeg heller ikke blir forkjølet, sier Gerd Kopperstad med et smil om munnen.

”Kyolic AGE hjalp meg uten bivirkninger. Det er bare en bonus at jeg heller ikke blir forkjølet.”